Content

Actualiteiten van Het Marketing Station

Het Marketing Station maakt uiteraard ook gebruik van de Online Content Machine. Onze authentieke of ‘verrijkte’ berichten worden hieronder gepresenteerd. Klik op een onderwerp dat u interesseert en schroom niet om te reageren.

Content Marketing starten via de Online Content Machine?

Lees hoe je jouw content marketing met de Online Content Machine opstart, wat jezelf moet doen en wat dit op korte en lange termijn oplevert.

Vind je het lastig om te bepalen wat goede content is?

Veel ondernemers vinden goede content bepalen maar knap lastig. Dat hoeft niet zo te zijn als je onze tips in acht neemt.

We zijn van start gegaan!

Vandaag is de eerste kennismaking verstuurd naar alle contacten van Eric Cornelissen van Cornelissen.Marketing met de volgende inhoud:Beste relatie, Goed nieuws! Samen met Gerrit-Jan Heerschop van HeerschopOnline ontwikkelde ik een nieuwe online communicatiedienst....

Wat zijn waardevolle eigen berichten?

Het gaat erom dat je bewijst dat jouw bericht iets toevoegt aan het leven van anderen. Dat klinkt misschien idealistisch maar is juist heel pragmatisch. Jouw blog, filmpje, posting of wat dan ook kan een ander helpen met het vinden van de juiste informatie. Of het helpt om iets te begrijpen. Of het ontlast je backoffice. Of het brengt mensen samen. Een goed bericht kan een lach tevoorschijn toveren!

De Content Machinisten helpen je om te bepalen wat goede berichten voor je zijn en kunnen de creatie volledig verzorgen. Zij weten altijd opvallende en onderscheidende communicatie te creëren.

Een vraag? Stuur een bericht!

Het Marketing Station

Stationsweg 3
1404 AN. Bussum

Openingstijden

Maandag - vrijdag 09.00 - 17.00 uur

Bel ons

035 5242469